Haier-Pearl voor gezondere lucht

De nieuwe Haier-Pearl is dé airco voor gezondere lucht. Naast de standaard functionaliteiten die je mag verwachten van een Haier-Pearl aircosysteem, heeft de airco verschillende ondersteunde functies voor het zuiveren en gezond houden van de lucht binnen uw leefomgeving. De airco is verkrijgbaar in zowel single als multi-split systemen en beschikbaar in de capaciteiten 2,5, 3,5 en 5,0 kW.

Naast de Self-Clean technologie, 56 C° Steri-Clean technologie en zelfreinigende functies is de Haier-Pearl door inzet van luchtsterilistatie met UVC-licht tot 99,998% bewezen effectief*.

Luchtsterilisatie met UVC-licht

De UVC Generator in de Haier-Pearl is voor 99,998% effectief in het onschadelijk maken van COVID-19. Zo blijkt uit tests die plaatsvonden bij onderzoeksorganisatie Texcell. De airco zal het risico van infectie veroorzaakt door COVID-19 verminderen. Wilt u hierover meer weten? Bekijk dan de pagina van onze leverancier over dit onderzoek. 

Voordelen van de Haier-Pearl

  • Gemakkelijk te bedienen via app of stem.
  • Energiezuinig.
  • Geluidsstil.
  • In te zetten voor koelen en verwarmen.

Alle berichten

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

 

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

 

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

 

Wim Vowinkel: