Subsidie regeling airco voor ondernemers

Wil jij gebruik maken van een subsidie regeling voor het installeren van een airco in jouw bedrijfspand? Dan verwijzen wij je naar de EIA-regeling oftewel Energie-Investeringsaftrek. Deze regeling is specifiek bedoeld voor ondernemers en geldt niet voor particulieren. Als je investeert in energie besparende maatregelen of in duurzame energie, dan kun jij tot 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.

Op de website van Airconditioning Wijzer vind je uitgebreide informatie over dit onderwerp. Wil je meer lezen? Dan verwijzen wij je naar het volgende artikel: Subsidieregelingen.

Spreek jij liever iemand van Airco Service Appelscha over bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op.

Alle berichten

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

 

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

 

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

 

Wim Vowinkel: