Alle typen airco systemen
voor u samengesteld

Neem contact op bij vragen

Alle type airco’s

Er is een groot scala aan soorten airconditioning, bijvoorbeeld de Single Split Airco of de Multi Split Airco, maar ook de Mobiele airco of de Monoblock. Daarnaast leveren wij verschillende merken airco’s met ieder zijn eigen kenmerken. Wij bieden de oplossing door in alle mogelijkheden tot 15 kW te voorzien. Wilt u hulp bij uw keuze, dan adviseren wij u vrijblijvend.

Single split airco's bij airco service appelscha

Single Split Airco

Een Single Split Airco is een binnenunit rechtstreeks gekoppeld aan een buitenunit. Er is slechts één binnenunit en één buitenunit.

Multi split airco's bij airco service appelscha

Multi Split Airco

Bij een Multi Split Airco is er sprake van meerdere binnenunits die gekoppeld zijn aan één buitenunit. U kunt meerdere ruimtes bedienen, zonder extra buitenunit.

Mobiele airco's bij airco service appelscha

Mobiele airco’s

Mobiele airco’s zijn gemakkelijk te verplaatsen in de verschillende ruimtes zoals u dat wenst. Gemakkelijk en snel aan te schaffen, te plaatsen en in gebruik te nemen. 

Monoblok van Airco service Appelscha - Nu je airco kopen

Monoblock

Een Monoblock airco is een stille airco, zonder dat hierbij een buitenunit hoeft te worden geplaatst. Dit product valt niet onder de Europese F-gassenverordening en inbedrijfstelling mag dus ook uitgevoerd worden door bedrijven zonder een F-gassen certificering.