Mobiele airco’s

Neem contact op bij vragen

Mobiele Airco’s

Er is een groot scala aan soorten en merken met ieder zijn eigen kenmerken. We bieden de oplossing door in alle mogelijkheden tot 15 kW te voorzien. Wilt u hulp bij uw keuze, dan adviseren we u vrijblijvend.

Direct airco bestellen - direct airco in huis

Wat is een Mobiele Airco?

Mobiele airco’s zijn gemakkelijk te verplaatsen op de momenten en in de verschillende ruimtes zoals u dat wenst. Volledig onafhankelijk aanschaffen, plaatsen en gebruiken. Het enige wat nodig is, is een stopcontact en een opening voor de afvoerslang. Dit is een voordelige oplossing, omdat er geen extra kosten voor installeren zijn. De goedkoopste tijdelijke oplossing. 

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

Wim Vowinkel: