Verwarmen met airco

Met de hedendaagse airco’s verkrijgbaar in het assortiment van Airco Service Appelscha kunt u zowel koelen als verwarmen. Met de stijgende gasprijzen wordt het verwarmen met een airco steeds interessanter.

airco voor warmte

Airco met verwarming

Elke airco binnen het assortiment van Airco Service Appelscha is geschikt als airco met verwarming. De verschillende airco’s hebben allemaal de functionaliteit om een ruimte snel te verwarmen. Hierbij rekening houdend met een gezond binnenklimaat. Elk van de airco’s met verwarming heeft wel een andere manier van verwarmen. Een vloermodel airco heeft een andere manier van verwarmen als een wandmodel. Kies daarom een model dat het beste past bij uw woonruimte en gewenste comfort.

Direct airco bestellen - direct airco in huis

Verwarmen met airco’s kosten

De afgelopen tijd zijn de gasprijzen extreem gestegen. Hiermee wordt het verwarmen door middel van gasverwarming steeds duurder. Het verwarmen met airco’s brengt eveneens kosten met zich mee, echter kan het gerichter verwarmen van een specifieke ruimte door middel van een airco een flinke kostenbesparing betekenen. Vooral in het voor-en naseizoen is het verwarmen met een airco voordeliger als verwarmen met een gasgestookte cv-ketel.

Kantoor verwarmen met airco

Airco verwarming kopen

Wilt u een airco met verwarming kopen om uw woonruimtes te verwarmen? Dan vragen wij u om een gespecificeerde offerte aan te vragen binnen ons systeem. Heeft u daarna nog vragen over het kopen van een airco met verwarming, neem dan contact met ons op.