Over ons

Waarom Airco Service Appelscha?

Tegenwoordig is airconditioning niet meer weg te denken en maken steeds meer bedrijven en particulieren gebruik van de voordelen van airconditioning. Airco Service Appelscha heeft zich gespecialiseerd in airconditioningsystemen en de bijbehorende service. Wij regelen alles voor zowel zakelijke klanten als particulieren

Ons advies

Gemak staat bij ons voorop! Wij adviseren in alle soorten & merken airco’s. Of u nu een wand, plafond of mobiele airco wilt. Ons assortiment tot 15 kW is verwerkt in onze unieke offerte tool. 24/7 kunt u vrijblijvend uw offerte maken, zonder verplichtingen. 

Lokaal sterk

Onze service is vertaald in lage kosten, snelle reactietijd en persoonlijk contact. Om dit te garanderen zetten we lokaal in. Onze focus voor de installatie en het onderhoud van airco’s ligt dan ook op Friesland, Drenthe, Groningen en een deel van Overijssel. 

Geluideisen

Vanaf 1 april 2021 zijn er geluideisen voor buiten opgestelde installaties inwerking getreden. Bij uw aanvraag zullen we dit met u beoordelen aan de hand van de rekentool die de overheid beschikbaar heeft gesteld.

VCA

Vanuit het streven naar veilige werkomstandigheden is het initiatief ontwikkeld om praktische veiligheidsaspecten- en risico’s in werkuitvoering onder te brengen in een certificeerbare norm. De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) treedt inmiddels al jaren op als toezichthouder van het VCA schema (Veiligheids Checklist Aannemers). 

Al onze monteurs zijn in het bezit van een geldige VCA-diploma