Filteren met airco

Een airco zorgt voor gezonde lucht. Dit doet een airco op twee verschillende manieren. De airco systemen die wij bij Airco Service Appelscha verkopen hebben een luchtzuiverende functie. Dit betekent dat de airco zonder dat hij koelt de lucht in de ruimte zuivert. Daarnaast zorgt de airco er ook voor dat de lucht wordt gefilterd wanneer hij op koelen staat.

Zuivert airconditioning de lucht?

Ja, de airco systemen van Airco Service Appelscha, bevatten uitgebreide filters. Deze filters zorgen in samenwerking met de verschillende functies van de airco er voor dat allergenen, bacteriën en virussen worden gefilterd.

Voordelen van de lucht zuiveren met een airco:

  • De airco zorgt er voor dat de lucht in uw woonomgeving niet langer stof, pollen, roet, schimmels, rook en bacteriën bevat.
  • Allergenen worden gefilterd door de airco. Allergenen die afkomstig zijn van huisdieren en mijten.
  • Door het reinigen van de lucht met een airco, verdwijnen ook de vieze geuren uit huis.

Airco met luchtreiniging

De belangrijkste reden voor veel mensen om een airco systeem te laten installeren is het koelen van de woning. Een airco systeem heeft echter nog veel meer functies, zoals het reinigen van de lucht. Indien u specifiek op zoek bent naar een airco met luchtreiniging, adviseren wij u graag met betrekking tot de beste keus. Neem hiervoor contact met ons op.