Single Split Airco’s

Neem contact op bij vragen

Single Split Airco’s

Een binnenunit rechtstreeks gekoppeld aan een buitenunit wordt een single-split airco genoemd. Er is slechts één binnenunit en één buitenunit, zodat het klimaat in iedere ruimte afzonderlijk te regelen is. Dit zijn één van de meest gebruikte systemen en daarom het voordeligst. Bij Airco Service Appelscha vind u een groot aanbod single split airco’s tot 15 kW. Deze vorm van airco’s zijn verkrijgbaar als wandmodel, vloermodel, plafondmodel en cassettemodel. 

Wilt u hulp bij uw keuze, dan adviseren we u vrijblijvend.

Haier Pearl single split airco

Haier Pearl

De Haier Pearl is een energiezuinige airco. De Pearl is uitgerust met UVC-sterilisatie en Steri-Clean technologie ter bevordering van gezonde lucht in te koelen of verwarmen ruimtes. 

De airco wordt geleverd met een afstandsbediening en wifi-module, waardoor de airco is te bedienen met uw smarthpone. 

Verkrijgbaar in: 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 6,8 kW.

Haier_Tundra_Plus_airco

Haier Tundra Plus

De Haier Tundra Plus is een eenvoudige airco, die zorgt voor comfort. De airco koelt energiezuinig is gemakkelijk te bedienen met uw tablet of telefoon door de wifi module. 

Verkrijgbaar in: 2,5kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 6,8 kW.

Haier Flexis

Haier Flexis

De airco die zorgt voor ultiem comfort en voor de beste luchtkwaliteit. De Haier Flexis airco beschikt over de Flexis Plus UVC-sterilisatie technologie om de lucht te steriliseren voordat deze je kamer wordt ingeblazen. En als extra’s biedt hij ook de Steri-Clean functie. Zo wordt 99,9% van de aanwezige bacteriën en virussen gedood.

Verkrijgbaar in: 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW, 7,1kW

Daikin_Emura_Airco

Daikin Emura 

Een airco met een opmerkelijk design, verkrijgbaar in wit, zilver en zwart. De airco beschikt over een goede gebruikerservaring en slimme functies. Naast koelen kan deze Daikin Emura airco door de ingebouwde warmtepomp ook verwarmen. 

De Daikin Emura is meerder keren bekroond voor zijn innovatieve en stijlvolle design.  

Verkrijgbaar in: 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW.

Daikin_Stylish_airco

Daikin Stylish

Deze compacte airco is ‘stylish verantwoord’ door de afgeronde hoeken. Verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren: wit, zilver, zwart en zwart hout. Deze Daikin airco beschikt over het Coanda-effect hierdoor wordt luchtstroom nauwkeuriger gericht en ontstaat er een betere temperatuurverdeling in de ruimte. 

Verkrijgbaar in: 1,5 kW, 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW.