Multi Split Airco’s

Multi Split Airco’s

Een multi split airco valt te omschrijven als meerdere binnenunits gekoppeld aan een buitenunit. Door deze constructie is het klimaat in meerdere ruimtes gezamenlijk te regelen. Er zijn vele varianten met een verschillend aantal aansluitingen. Dit biedt een grote flexibiliteit. Op deze pagina bieden wij een overzicht van de multi split airco’s verkrijgbaar bij Airco Service Appelscha. 

Wilt u hulp bij uw keuze, dan adviseren we u vrijblijvend.

Haier Pearl multi split airco

Haier Pearl

De Haier Pearl multi split airco is een comfortabele airco, die zeer energiezuinig is. Daarnaast is deze multi split airco uitgerust met UVC-sterilisatie en Steri-Clean technologie. Dit zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in de woning optimaal is. 

De verschillende Haier Pearl units zijn handig te bedienen met tablet of smartphone door de handige wifi-module. 

Verkrijgbaar in: 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 6,8 kW.

Haier_Tundra_Plus_airco

Haeir Tundra

Een multi split airco die zorgt voor comfort is de Haier Tundra Plus. Energiezuinig, eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. 

Verkrijgbaar in: 2,5kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 6,8 kW.

Haier Flexis

Haier Flexis

Een luxe multi split airco die zorgt voor de beste luchtkwaliteit door functies zoals de Flexis Plus UVC-sterilisatie technologie. De Haier Flexis steriliseert lucht in uw woonruimtes.  Als extra’s biedt deze airco ook de Steri-Clean functie. Zo wordt 99,9% van de aanwezige bacteriën en virussen gedood.

Verkrijgbaar in: 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW, 7,1kW

Daikin_Emura_Airco

Daikin Emura

De Daikin Emura is een multi split airco met een uitzonderlijk design. Deze airconditioning is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit wit, zilver en zwart. Ook deze multi split airco biedt de mogelijkheid tot het verwarmen door middel van een ingebouwde warmtepomp. 

De Daikin Emura is meerder keren bekroond voor zijn innovatieve en stijlvolle design.

Verkrijgbaar in: 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW.

Daikin_Stylish_airco

Daikin Stylish

De Daikin Stylish is een multi split airco met compact design, door het kleur gebruik en de afgeronde hoeken.  Verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren: wit, zilver, zwart en zwart hout. Deze Daikin airco beschikt over het Coanda-effect hierdoor wordt luchtstroom nauwkeuriger gericht en ontstaat er een betere temperatuurverdeling in de ruimte. 

Verkrijgbaar in: 1,5 kW, 2,0 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 4,2 kW, 5,0 kW.