Airco tegen hooikoorts
Airco tegen hooikoorts

Wij kregen steeds vaker de vraag: Helpt een airco ook tegen hooikoorts? Het antwoord op deze vraag vind u hier. De microfilters in onze airco’s zijn sterk, waardoor een groot deel van het stuifmeel en hiermee pollen tegen worden gehouden. De verschillende airco’s die verkrijgbaar zijn bij Airco Service Appelscha werken dus tegen hooikoorts. Ook zal u in de desbetreffende ruimte, minder pollen aantreffen doordat een airco constant schone lucht aan voert.

Pollen in huis

Zodra de ogen, neus, mond, keel of luchtpijp van iemand met hooikoorts in aanraking komt met pollen, raken de slijmvliezen geprikkeld. Iemand met hooikoorts moet pollen in huis dus voorkomen of het aantal minimaliseren. Dit kan door het installeren van een airco in huis. De airco zuivert de lucht en zorgt ervoor dat u minder last krijgt van hooikoorts. Elk van onze airco’s heeft andere functionaliteiten, bent u specifiek op zoek naar een airco tegen hooikoorts, neem dan contact met ons op.

Airco kopen tegen hooikoorts?

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u de juiste airco kopen die tegen hooikoorts werkt. Neem dan contact op met Airco Service Appelscha.

Contact opnemen

Naam(Vereist)