Blijf op de hoogte
mis geen updates

Neem contact op bij vragen

Nieuwsupdates

Het laatste nieuws op het gebied van airconditioning en alle andere tips die we u willen meegeven. Bekijk, lees en vergelijk en heeft u vragen over een onderwerp, stuur dan een bericht naar onze serviceafdeling. Wij informeren u graag hoe u het beste kunt omgaan met uw airconditioning voor thuis of op het bedrijf.

Fijne feestdagen

Het jaar 2023 is bijna voorbij, het afgelopen jaar hebben wij mooie projecten mogen afronden. Als...

Optimale verwarming, ontdek hoe verwarmen met een airco werkt!

Veel mensen zoeken naar manieren om gas te besparen en duurzamer te verwarmen. Er zijn diverse...

Ontvochtigen met een airco, hoe werkt dat?

Het handhaven van een optimaal luchtvochtigheidsgehalte tussen 40 en 60 procent is cruciaal voor...

Nieuw model Daikin
Het perfecte wandmodel

 

 

Geluideisen worden aangescherpt

 

 

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

Wim Vowinkel: