Wifi-module (USB)

Optioneel of standaard

U kunt uw airconditioner, waar u ook bent en op elk moment, makkelijk bedienen met de wifi-module, rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet.

Op sommige modellen is de wifi-module standaard ingebouwd of later via de USB-aansluiting te installeren. De voordelen is vertaald in de verschillende functies, hieronder enkele functies:

  • Wekelijkse timer

Stel de temperatuur en de ventilatorsnelheid volgens een weekprogramma in

  • Foutalarm

In het geval van een storing wordt op de app de foutcode weergegeven

  • Groepscontrole

Eenvoudig meerdere units bedienen

  • Slaapfunctie

Stelt 4 afzonderlijke slaapcurven in voor mensen met verschillende leeftijden

  • Slimme herinnering

Er worden periodieke meldingen naar de gebruiker gestuurd om eraan te herinneren het filter schoon te maken

  • Praktische controle

Bedien via het netwerk de airconditioner vanaf elke locatie op elk moment

Alle blogberichten

BTU berekenen

BTU berekenen

Airco keuze BTU wordt vaak in één adem genoemd...

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

Wim Vowinkel: