Slimme sensor

Eco-sensor

De Slimme sensor detecteert de beweging van mensen, waarbij de instellingen van de airconditioner automatisch worden aangepast om de energie-efficiëntie te verbeteren en de gebruikservaring te optimaliseren.

Met twee ingebouwde modules, gebruikt de eco-sensor een dubbele zone-detectie met een maximale hoek van 120 graden en een afstand van 8 meter. De sensor scant een ruimte automatisch op de aanwezigheid van mensen en past de luchtstroom aan, door de modus ‘volgen’ of ‘vermijden’ te activeren op basis van uw specifiek behoeften.

Een groter detectie-gebied en de identificatie van de exacte locatie van mensen zorgen voor de best mogelijke gebruikerservaring. De lichtsterktesensor detecteert elke verandering in de lichtintensiteit. Wanneer de nacht valt of licht uitgaat, schakelt de airconditioner over op de slaapstand. 

Er is een verticaal en horizontaal detectie-gebied. Voordelen van meer comfort en energiebesparing worden hiermee bereikt. 

  • Als een hoge lichaamstemperatuur wordt gedetecteerd, wordt de frisse luchtstroom gericht op de persoon. Als een lage lichaamstemperatuur wordt gedetecteerd, wordt de luchtstroom omgeleid.
  • De eco-sensor detecteert automatisch de locatie en bewegingen van mensen in de kamer. Als niemand zicht in de ruimte bevindt, activeert de airconditioner na 20 minuten de energiebesparende modus. 

Contact opnemen

Naam(Vereist)