Airco tegen allergieën

Ontdek de voordelen van een airco tegen allergieën. Schone lucht is cruciaal voor iedereen, maar vooral voor mensen met allergieën zoals astma, huisstofmijt allergie of hooikoorts. Moderne airconditioners met luchtzuiverende functies filteren schadelijke deeltjes uit de lucht, waardoor alleen gezonde lucht circuleert in de ruimte.

Het is een misvatting dat airco’s mensen zieker maken. Integendeel, de filters in moderne klimaatcontrole-installaties zorgen ervoor dat alle schadelijke deeltjes worden verwijderd. Hierdoor kunnen mensen met allergieën gerust ademen in een ruimte met een airco.

Ook huishoudens met huisdieren profiteren van een luchtzuiverende airco. Naast het verwijderen van dierenharen uit de lucht, filtert de airco ook nare geurtjes. Dit is vooral handig voor huisdieren met veel haar, die soms onaangename geuren kunnen achterlaten in een kamer. Bovendien helpt een luchtzuiverende airco bij het verwijderen van kookgeuren, waardoor een gezonde lucht ook een geurvrije lucht is.

Offerte voor airco tegen allergieën

Bij Airco Service Appelscha vraag je eenvoudig online een offerte aan. Wil je meer informatie over een specifieke airco die allergieën tegengaat? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. We helpen je graag verder!