Meer informatie
over de onderwerpen

Neem contact op bij vragen

Blog

Als airco servicebedrijf kunnen wij u meer vertellen over de werking, het gebruik en alle mogelijke dingen die komen kijken bij het aanschaffen en werken met uw airconditioner. In onze blogs gaan we dieper in op de materie van de producten.

Geluidsniveau airco

Zal ik last ondervinden van het geluid dat mijn airco zal maken? Een airco zal zeker geluid maken,...

Airco tegen hooikoorts

Wij kregen steeds vaker de vraag: Helpt een airco ook tegen hooikoorts? Het antwoord op deze vraag...

Nieuw model Daikin

Perfera voor slim comfort is het intelligente, veilige en duurzame klimaatsysteem voor uw...

Categorieën

BTU berekenen

BTU berekenen

Airco keuze BTU wordt vaak in één adem genoemd...

Begonnen met een airco op de warmste slaapkamer om de hete zomers te overbruggen. Vervolgens de woonkamer voorzien van een airco om ook in de wintermaanden dankbaar gebruik te maken van de verwarmingsfunctie tijdens de ochtend-uren. En we hebben verdere uitbreiding voor ogen!

Steenwijkerwold

Wij hebben gekozen voor een 5kW van LG. We hebben een vrijstaande woning en stoken in de winter voornamelijk op hout. Deze airco houdt het boven in huis zomer heerlijk cool en in de winter lekker warm, omdat de cv dan niet aan staat.

Appelscha

Na het offerteverzoek voor het plaatsen van twee airco's heb ik binnen een dag reactie ontvangen. De plaatsing van beide airco's kon al binnen een week. Op de dag van de installatie ben ik begroet door vrolijke installateurs die de rommel ook weer opruimden. Je merkte eigenlijk niet dat ze waren geweest. Eén airco begon op een zaterdagavond te lekken. Hiervoor heb ik direct gebeld, waarbij samen is gezocht naar oplossingen om voor dat moment de lekkage op te lossen. Dat is met het plaatsen van een slangklem gelukt. De opvolging van deze storing was meer dan prima. De eerstvolgende werkdag is contact gezocht of het sturen van een monteur nog nodig was en meerdere malen is opvolging gegeven of de lekkage zich nog voordeed. Ze leveren snelle service en de lijnen zijn heel kort. Ik kan iedereen Airco Service Appelscha aanbevelen!

Wim Vowinkel: